The Vocals

The Amsterdam Vocals is een kleine groep bestaande uit 16 enthousiaste zangers; 7 mannen en 9 vrouwen. Het repertoire bestaat uit uiteenlopende nummers, zo zingen we oldies van Michael Jackson en The Beachboys, maar ook nieuwere hits van Nederlandse bands. De betekenis van een lied staat altijd centraal, we vinden het erg belangrijk om gevoel over te brengen op het publiek.

10511654_10154514286505607_8660436255981240468_o

De arrangementen die we zingen zijn erg afwisselend, van 4 tot 11-stemmig. Soms met extra nadruk op het ritme door te werken met een loopstation, soms meer gericht op de expressie die we met een regisseur instuderen. Dit alles maakt dat we veel plezier hebben in het zingen met elkaar en dat laten we graag aan anderen horen!

IMG_6697

We organiseren elk seizoen een eigen concert, maar zijn ook te boeken voor bruiloften, festivals, feestjes of andere gelegenheden. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

IMG_6799

 

Rohan Poldervaart (dirigent)

Rohan Poldervaart is vanaf jongs af aan werkzaam als dirigent en begeleidend pianist. Na zijn Conservatorium opleiding specialiseert hij zich in de lichte koormuziek bij Tijs Krammer en start hij als dirigent bij Divina Close Harmony. Naast zijn werkzaamheden als dirigent is hij werkzaam als arrangeur en workshopleider voor verschillende organisatie waaronder het UCK, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en de Kathedrale Koorschool.
Op dit moment studeert Rohan aan 'The Royal Academy of Aalborg' (Denemarken). Hij specialiseert zich hiermee in lichte en ritmische koormuziek. De nadruk ligt op pop/jazz close harmony (a capella) en de fysieke verbinding aan ritmiek.

rohan