icon-donate

 

Donateur worden
Door de grote inzet van de leden en de dirigent zetten wij ieder jaar een spetterend concert op de planken. Als u The Amsterdam Vocals een warm hart toedraagt en mee wilt helpen om in de toekomst mooie concerten te blijven verzorgen, dan kunt u overwegen om donateur te worden. Wij kunnen uw steun goed gebruiken. Om onze ambities te kunnen realiseren, onder andere met speciaal voor ons geschreven arrangementen, zijn wij als kleine vereniging namelijk mede afhankelijk van subsidies en vrijwillige donaties. Met zowel een grote als kleine donatie kunt u The Amsterdam Vocals bijstaan.

Daar willen we natuurlijk ook graag iets voor terug doen. Bij een donatie vanaf 25 euro maakt u kans om een huiskamerconcert te winnen met een lot in de tombola. Voor elke 12,50 die u extra doneert ontvangt u een extra lot voor in de tombola en dus meer kans om dit huiskamerconcert te winnen.

Wilt u donateur worden? Stuur dan een mail met uw naam en het bedrag naar donateurs@amsterdamvocals.nl. In juni wordt de trekking gehouden en de winnaar bekend gemaakt!

icon-donate

 

Boek ons
Wij zingen graag op verjaardagen, bruiloften, recepties of andere gelegenheden. We hebben als a capella groep weinig nodig. Geef ons een paar vierkante meter en we kunnen ermee uit de voeten!

Verzoeknummers en/of speciale arrangementen zijn soms ook mogelijk. Met 10 tot 15 zangers kunnen we een mooi optreden verzorgen. Voor sommige nummers moeten we eerst nagaan of de bezetting tijdens jouw gelegenheid geschikt is. Dat zullen we vooraf met je overleggen. Hieronder zie je een lijst van nummers die we zoal kunnen zingen.

  • Racoon - Oceaan
  • The Jackson five - I wan't you back
  • The Cranberries - Ode to my family
  • The Beachboys - I get around
  • Coldplay - Fix you
  • Jason Mraz - I won't give up
  • Jacques Brel - De stad Amsterdam
  • Imagine Dragons - On top of the world
  • En veel meer...

Zo heb je al je eigen privé concert vanaf EUR350,-. Dit is inclusief reiskosten en arrangementen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via amsterdamvocals@gmail.com.

icon-donate

 

Nieuwsbrief
Vier keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en avonturen van The Amsterdam Vocals? Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!

amsterdamvocals@gmail.com